Lecţii de tenis pentru jucători începători şi avansaţi, într-un program flexibil

Tenisul este un joc sportiv, care se impune prin frumuseţea şi spectaculozitatea sa. Mişcările sportivilor au graţie şi ritm, sunt armonioase şi precise, în ciuda marelui efort la care sunt supuşi sportivii.

Marea atractivitate a tenisului constă în faptul că este accesibil la orice vârstă, partenerii de joc se pot alege între ei în funcţie de preferinţe sau nivel de pregătire. El presupune calităţi ca perspicacitate, curaj, îndemânare, reflex, viteză şi forţă, iar noi le vom dezvolta şi exploata împreună.

Tu şi copilul tău veţi fi antrenaţi de cei mai buni din domeniu

Veţi fi antrenaţi de jucători de tenis profesioniṣti. Fiecare antrenament este creat pentru dezvoltarea jocului ṣi dezvoltarea personală a ta sau a copilului tău.

Vom încerca, zi de zi, să îmbunătăţim, să consolidam şi să perfecţionăm jocul tău, vom fi alături de tine în fiecare etapă şi, după o muncă asiduă, vei vedea rezultatele.

Nu ne va fi uşor, dar, împreună cu tine vom forma o echipă, iar noi vom munci şi îţi vom acorda toată atenţia, până vom atinge scopul cel mai important, performanţa şi distracţia ta pe terenul de tenis.

Dacă îţi doreşti să înveţi un sport nou sau pur şi simplu vrei să te menţii în formă, tenisul este sportul ideal pentru tine.

Antrenorii noştri te vor ajuta să îţi îmbunătăţeşti treptat nivelul de joc, controlul mingii şi rezistenţa fizică.